Magazin > VIP
23327 ogledov

Zahrbtna bolezen: Igralka v hudih bolečinah

selma blair
1/6
Profimedia
Čez cesto ji je moral pomagati partner.

Pred malo več kot enim letom so zdravniki igralki Selmi Blair sporočili, da ima multiplo sklerozo. 

Čeprav se je zdelo, da se zvezdnica v zadnjem času počuti bolje, pa temu ni tako. Svet so pretresle njene najnovejše fotografije, ki so bile posnete pred restavracijo. Po besedah očividcev je zvezdnica s partnerjem, Davidom Lyonsom, nekaj časa stala v vrsti, a sta restavracijo hitro zapustila, ker se je 47-letnica začela zvijati od bolečin (fotografije v galeriji). 

O svojem boju z boleznijo ni nikoli molčala, ampak je svoje sledilce redno obveščala o zdravstvenem stanju. Tako je pred kratkim razkrila, da so ji zdravniki nekoč rekli, naj se pripravi na smrt. Te besede so jo motivirale, da si je poiskala drugačno obliko pomoči. Pristala je na presaditev matičnih celic in kemoterapijo. "Zdravljene ni napredovalo in z mano je bilo vse huje. Tega nisem želela narediti. Nisem želela uničiti svojega telesa. Spraševala sem se, zakaj sem vanj vnesla to grozno drogo, kemoterapijo, čeprav nimam raka. A zmanjkalo mi je drugih možnosti,“ je razložila.

Igralka je prve simptome sicer zaznala že pred 15 leti, a jih ni jemala resno. Da je nekaj hudo narobe, je spoznala šele takrat, ko je pred prijatelji padla. "Okrevam. Sedaj lažje hodim. Moja zapestja so zatečena in boleča. Težave imam tudi z očmi. Kemoterapija in visoki odmerki zdravil imajo svojo ceno. Ti odmerki so sedaj po transplantacije še večji. Telo je v šoku,“ je še izjavila igralka.

Že poznate novi YouTube kanal Joonglaa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.