Zakaj dovoli, da jo Jay-Z tako ponižuje?

Foto: Profimedia
Na računu ima milijone, po vsem svetu jo občudujejo in lahko bi imela vsakega moškega, ki bi si ga zaželela … Govorimo o zvezdnici Beyonce, ki se lahko pohvali z bleščečo kariero, a na žalost malo manj bleščečim zasebnim življenjem.
Oglej si celoten članek

Jay-Z je pred kratkim v intervjuju priznal, da je svojo slavno ženo, s katero ima tri otroke, prevaral. To pa še ni vse. Glasbenik, ki je menda zelo kolerične narave, naj bi jo nadziral na vsakem koraku. Zakaj pevka dopušča, da z njo tako grdo ravna? Razlog bi lahko tičal v njenem otroštvu.

padel na kolena Jay-Z se je javno pokesal: Varal sem Beyonce!

Pevkin nekdanji učitelj petja, David Lee Brewer, ki je o Beyonce napisal knjigo, trdi, da je njen oče, Matthew Knowles, vso družino tiraniziral. Knowles je bil do svojih otrok in žene, ki jo je pretepal, še bolj neizprosen, kadar je bil pod vplivom drog ali alkohola. "Spomini iz otroštva vplivajo na samopodobo. Mala Beyonce je verjetno mislila, da je ona kriva za očetovo obnašanje. Otroci takšne stvari vedno povežejo s sabo,“ pravi psihologinja Stefanie Stahl, ki je prepričana, da je oče vplival na zvezdničin izbor partnerja. "Jay-Z na zunaj deluje kot močan moški. V njem je verjetno videla nekoga, ki jo bo varoval. Od takšne osebe se je težko umakniti,“ pravi psihologinja. Ženske kot Beyonce po mnenju strokovnjakinje mislijo, da bodo partnerja lahko spremenile. Stahlova Beyonce svetuje, da se loči. "Ta moški se noče vezati. Pevka si mora priznati, da je preteklost na njej pustila pečat in da se njena starša nista pravilno obnašala. Resnici mora pogledati v oči.“

Magazin Sestra Beyonce hudo bolna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.