Magazin > VIP
4407 ogledov

Zakaj dovoli, da jo Jay-Z tako ponižuje?

beyonce
Na računu ima milijone, po vsem svetu jo občudujejo in lahko bi imela vsakega moškega, ki bi si ga zaželela … Govorimo o zvezdnici Beyonce, ki se lahko pohvali z bleščečo kariero, a na žalost malo manj bleščečim zasebnim življenjem.
Jay-Z je pred kratkim v intervjuju priznal, da je svojo slavno ženo, s katero ima tri otroke, prevaral. To pa še ni vse. Glasbenik, ki je menda zelo kolerične narave, naj bi jo nadziral na vsakem koraku. Zakaj pevka dopušča, da z njo tako grdo ravna? Razlog bi lahko tičal v njenem otroštvu.

beyonce, jay-z padel na kolena Magazin Jay-Z se je javno pokesal: Varal sem Beyonce!

Pevkin nekdanji učitelj petja, David Lee Brewer, ki je o Beyonce napisal knjigo, trdi, da je njen oče, Matthew Knowles, vso družino tiraniziral. Knowles je bil do svojih otrok in žene, ki jo je pretepal, še bolj neizprosen, kadar je bil pod vplivom drog ali alkohola. "Spomini iz otroštva vplivajo na samopodobo. Mala Beyonce je verjetno mislila, da je ona kriva za očetovo obnašanje. Otroci takšne stvari vedno povežejo s sabo,“ pravi psihologinja Stefanie Stahl, ki je prepričana, da je oče vplival na zvezdničin izbor partnerja. "Jay-Z na zunaj deluje kot močan moški. V njem je verjetno videla nekoga, ki jo bo varoval. Od takšne osebe se je težko umakniti,“ pravi psihologinja. Ženske kot Beyonce po mnenju strokovnjakinje mislijo, da bodo partnerja lahko spremenile. Stahlova Beyonce svetuje, da se loči. "Ta moški se noče vezati. Pevka si mora priznati, da je preteklost na njej pustila pečat in da se njena starša nista pravilno obnašala. Resnici mora pogledati v oči.“ Beyonce Magazin Sestra Beyonce hudo bolna
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice