Zakaj ne odgovarja na vaša sporočila?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kar naenkrat od njega ni glasu. Zakaj?
Oglej si celoten članek

Sprva so sporočila prihajala neprenehoma, dopisovala sta si noč in dan. Nato pa ... Konec. Na vaša sporočila in klice ne odgovarja, vi pa ne veste, kje tiči vzrok. 

Popolnoma mogoče je, da zajec tiči v teh grmih:

1. Odgovarjal je iz vljudnosti. Za vaju ne vidi prihodnosti, zato je zdaj prišel do točke, ko se ne čuti več dolžnega odgovarjati na vsako vaše sporočilo ali klic. 
2. Ne odgovarja samo vam. Moški znajo imeti več želez v ognju in popolnomam mogoče je, da so sporočila koga drugega zanj veliko bolj pomembna od vaših. 
3. Ponudila se mu je boljša priložnost. Če je sprva kazal zanimanje, sedaj pa ne več, je najbolj logičen zaključek ta, da ga ne zanimate več. V takem primeru je najbolje vse skupaj pozabiti in iti dalje. 

Magazin To bi moški želeli, da bi ženske vedele, a ne povedo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.