Magazin > Odnosi in prosti čas
821 ogledov

To bi moški želeli, da bi ženske vedele, a ne povedo

seks Shutterstock
Moški želijo spolno zadovoljiti svojo žensko. Želeli bi, da bi vedele stvari, o katerih sami težko govorijo.

Marty Klein je dolgoletni licencirani zakonski in družinski terapevt s 34-letno prakso. Svetoval je že tisoče parom in med drugim skozi svojo prakso strnil odkritja, za katera bi moški želeli, da bi njihove partnerice vedele, vendar jih ne bodo priznali. Vsaj večina ne.

Želijo vas zadovoljiti

Moški želijo spolno zadovoljiti žensko; zadovoljena ženska bo dobro vplivala tudi na njegovo razpoloženje. Zakonski svetovalec ženskam svetuje, da svojim moškim pomagajo in jim natanko povedo, česa si želijo. Na ta način bo odnos boljši za oba.

Seks ni ne seks

Ne glede na splošno prepričanje, da seks moškim predstavlja le zadovoljitev potrebe, Klein trdi, da to ne drži. Ne glede na stereotipe, moški po njegovem mnenju seks doživljajo kot veliko globje dejanje, ne le zadovljitev potrebe.

O seksu si želijo pogovora

Moškemu je všeč, če ženska naravnost pove, kaj ji godi med seksualnim dejanjem in tudi, če ga sama vpraša, kaj je všeč njemu. Moškemu je cilj obojestranski užitek, zato bo vesel takšnega vprašanja in nanj tudi z veseljem odgovoril. Večini moškim pogovor o seksu ne predstavlja tabu teme; rade volje se bo pogovoril okrog položajev, seks igračk, mesta, kjer bi želele imele odnos in podobno. Pogumno torej!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.