Zakaj Planet TV ne pokaže spora?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Miha trdi, da ga je Andrej prijel za vrat, Andrej pravi, da temu ni tako. Zakaj Planet TV ne pokaže posnetka, ki bi razkril, kdo od njiju laže?
Oglej si celoten članek

Situacija na kmetiji, ki so jo zasedli tekmovalci resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je bila pretekli teden zelo napeta. Miha je provociral sotekmovalce, najbolj Andreja, ki mu je na koncu tudi prekipelo.

Miha trdi, da ga je 50-letnik začel daviti, Andrej pa pravi, da ga je prijel le za bundo. Planet TV je Andreja zaradi kršenja pravil en dan pozneje vrgel iz šova. S tem so se mnogi strinjali, drugi pa so se postavili na Andrejevo stran. Nekateri so se na Facebook strani šova spraševali, zakaj Planet TV ne pokaže posnetka njunega spora, ki bi razčistil, kdo laže.

"Posnetka spora med Andrejem in Miho nimamo, saj je do spora prišlo, ko je produkcijska ekipa tisti večer zapustila posestvo, del ekipe pa je z nekaterimi tekmovalci ravno delal intervjuje. Vsekakor bi spor prikazali, če bi imeli posnetega,“ so za naš portal razložili na Planet TV.
 
Kmetija: Nov začetek bo svojega zmagovalca dobila v soboto, 13. decembra, ko bo oddaja  potekala v živo. Takrat bo znano, kdo bo domov odnesel 50.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:15 4. November 2014.

    @baba05 - in kaj je tam za vidit? A jim kdo roko na hrbtu zvija, da morjo bit pred sodiščem? …

  • 15:55 4. November 2014.

    Nekaj mi ni jasno. Pravijo, da posnetka nimajo, ja kako pa so lahko razsodili. Na osnovi česa. Enostavno so verjeli …

  • 12:25 4. November 2014.

    TEGA DENARJA, SI NOBEDEN TEKMOVALEC NE ZASLUŽI, RAJE GA NAJ DAJO TISTIM, KI GA RES POTREBUJEJO.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.