Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Zakaj Planet TV ne pokaže spora?

andrej Planet TV
Miha trdi, da ga je Andrej prijel za vrat, Andrej pravi, da temu ni tako. Zakaj Planet TV ne pokaže posnetka, ki bi razkril, kdo od njiju laže?

Situacija na kmetiji, ki so jo zasedli tekmovalci resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je bila pretekli teden zelo napeta. Miha je provociral sotekmovalce, najbolj Andreja, ki mu je na koncu tudi prekipelo.

Miha trdi, da ga je 50-letnik začel daviti, Andrej pa pravi, da ga je prijel le za bundo. Planet TV je Andreja zaradi kršenja pravil en dan pozneje vrgel iz šova. S tem so se mnogi strinjali, drugi pa so se postavili na Andrejevo stran. Nekateri so se na Facebook strani šova spraševali, zakaj Planet TV ne pokaže posnetka njunega spora, ki bi razčistil, kdo laže.

"Posnetka spora med Andrejem in Miho nimamo, saj je do spora prišlo, ko je produkcijska ekipa tisti večer zapustila posestvo, del ekipe pa je z nekaterimi tekmovalci ravno delal intervjuje. Vsekakor bi spor prikazali, če bi imeli posnetega,“ so za naš portal razložili na Planet TV.
 
Kmetija: Nov začetek bo svojega zmagovalca dobila v soboto, 13. decembra, ko bo oddaja  potekala v živo. Takrat bo znano, kdo bo domov odnesel 50.000 evrov.

Komentarjev 9
  • depresija 17:15 04.november 2014.

    @baba05 - in kaj je tam za vidit? A jim kdo roko na hrbtu zvija, da morjo bit pred sodiščem? Pač zavedeni upokojenci, ki nimajo kaj za počet in pravzaprav večina sploh ne ve, zakaj so tam.. butli

  • Maty 15:55 04.november 2014.

    Nekaj mi ni jasno. Pravijo, da posnetka nimajo, ja kako pa so lahko razsodili. Na osnovi česa. Enostavno so verjeli Mihu ali kaj? Smešno ali ne?

  • korisnik_14840 12:25 04.november 2014.

    TEGA DENARJA, SI NOBEDEN TEKMOVALEC NE ZASLUŽI, RAJE GA NAJ DAJO TISTIM, KI GA RES POTREBUJEJO.....