Zakaj Scarlett sovraži Blake Lively?

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralka je jezna, da njen urok nad bivšim možem Ryanom Reynoldsom ne deluje več, saj jo je pri igralcu nadomestila Blake Lively.
Oglej si celoten članek

Seksi igralka Scarlett Johansson ni videti prav nič zadovoljna, da je njen bivši mož našel novo ljubezen, čeprav je bila ravno ona tista, ki je vložila zahtevek za ločitev od kanadskega igralca Ryana Reynoldsa. Tako naj bi bila po besedah neimenovanega vira jezna, da Ryan, ki se od nedavnega sestaja z igralko Blake Lively, s katero sta se spoznala na snemanju filma Zelena svetilka, ni več zaljubljen vanjo. "Ugotovila je, kako krasen ulov je bil." Igralka je sicer tudi sama priznala, da je bil "zakon najboljša stvar, ki sem jo naredila".

Zakonca sta bila poročena dve leti in Ryan je kar nekaj časa po tem še žaloval za njo, medtem ko si je ona dokaj hitro po njunem razhodu našla nadomestilo zanj – hollywoodskega veterana Seana Penna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.