Magazin > VIP
16 ogledov

Zakaj Scarlett sovraži Blake Lively?

Scarlett Johansson, Blake Lively Flynet
Igralka je jezna, da njen urok nad bivšim možem Ryanom Reynoldsom ne deluje več, saj jo je pri igralcu nadomestila Blake Lively.

Seksi igralka Scarlett Johansson ni videti prav nič zadovoljna, da je njen bivši mož našel novo ljubezen, čeprav je bila ravno ona tista, ki je vložila zahtevek za ločitev od kanadskega igralca Ryana Reynoldsa. Tako naj bi bila po besedah neimenovanega vira jezna, da Ryan, ki se od nedavnega sestaja z igralko Blake Lively, s katero sta se spoznala na snemanju filma Zelena svetilka, ni več zaljubljen vanjo. "Ugotovila je, kako krasen ulov je bil." Igralka je sicer tudi sama priznala, da je bil "zakon najboljša stvar, ki sem jo naredila".

Zakonca sta bila poročena dve leti in Ryan je kar nekaj časa po tem še žaloval za njo, medtem ko si je ona dokaj hitro po njunem razhodu našla nadomestilo zanj – hollywoodskega veterana Seana Penna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.