Zakona za Peterko dokončno konec?

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Slavnega skakalca Primoža Peterko so večkrat videli pred kranjskim hotelom, kar bi lahko pomenilo, da je njegov zakon z ženo Renato znova v krizi.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je v začetku leta razširila vest, da se nekdanji slavni skakalec Primož Peterka in njegova soproga Renata ločujeta ter da se Primož zaradi odvisnosti od alkohola zdravi v begunjski bolnišnici, je parček vseeno poskusil rešiti zakon. Vendar pa jima po poročanju revije Lea ne uspeva ravno najbolje. Primož naj bi se namreč odselil od doma in se preselil v kranjski hotel, kjer so ga že večkrat opazili. Poleg tega naj bi imel nekdanji vrhunski skakalec znova težave z alkoholom, še navaja revija.

Za komentar smo se obrnili na ženo Renato, ki pa zadeve ni želela komentirati.

Renata in Primož sta se spoznala leta 1995. Poročila sta se osem let pozneje, rodili pa so se jima trije otroci − sin Maj ter hčerki Gaja in Stela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 20:40 12. September 2012.

    puste jih že pri miru vsak naj poskrbi zase pa bo čist ok

  • 13:03 12. September 2012.

    ...verjetno, da je tudi kaki novinarček, ki ima še hujše probleme kot Primož, pa ga noben ne blati in razkriva …

  • 12:43 12. September 2012.

    Bi bilo treba prepovedat take članke!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.