Zakonska kriza na švedskem dvoru: "Gre za več kot le govorice?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po uradni izjavi objavili še odgovor prestolonaslednice in njenega moža.
Oglej si celoten članek

Že nekaj tednov se govori, da je zakon švedske prestolonaslednice v globoki krizi. Zlobni jeziki so celo govorili o ločitvi. Namigovanja so se razširila s svetlobno hitrostjo, zato je dvor podal uradno izjavo.  

"Informacijo, da se ločujeta, lahko zanikamo. O ločitvi ni govora," so povedali za Dana Press, a govoric te besede niso utišale. Sedaj sta se oglasila še glavna akterja. "Ponavadi ne komentiramo govoric in špekulacij. Da zaščitiva družino, pa želiva enkrat za vselej pojasniti, da so govorice, ki se zdaj širijo, popolnoma neutemeljene," sta sporočila. 

Strokovnjaka za kronane glave Michaela Begasseja je odziv dvora presenetil. "Da so podali izjavo in pozneje še eno izjavo, kaže, da gre pri teh govoricah za več kot le govorice," je povedal za RTL in dodal, da so informacije o paru očitno prišle od virov, ki so jima zelo blizu, zaradi česar ju ta namigovanja še bolj bolijo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:38 27. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.