Magazin > VIP
2841 ogledov

Zakonska kriza na švedskem dvoru: "Gre za več kot le govorice?

princesa victoria, daniel Profimedia
Po uradni izjavi objavili še odgovor prestolonaslednice in njenega moža.

Že nekaj tednov se govori, da je zakon švedske prestolonaslednice v globoki krizi. Zlobni jeziki so celo govorili o ločitvi. Namigovanja so se razširila s svetlobno hitrostjo, zato je dvor podal uradno izjavo.  

"Informacijo, da se ločujeta, lahko zanikamo. O ločitvi ni govora," so povedali za Dana Press, a govoric te besede niso utišale. Sedaj sta se oglasila še glavna akterja. "Ponavadi ne komentiramo govoric in špekulacij. Da zaščitiva družino, pa želiva enkrat za vselej pojasniti, da so govorice, ki se zdaj širijo, popolnoma neutemeljene," sta sporočila. 

Strokovnjaka za kronane glave Michaela Begasseja je odziv dvora presenetil. "Da so podali izjavo in pozneje še eno izjavo, kaže, da gre pri teh govoricah za več kot le govorice," je povedal za RTL in dodal, da so informacije o paru očitno prišle od virov, ki so jima zelo blizu, zaradi česar ju ta namigovanja še bolj bolijo.

 

Komentarjev 1
  • Judith_Carter 10:38 27.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎