Zakonska kriza: Zaradi tega videa naj bi Julia Roberts izgubila živce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jezna je na moža. Spet …
Oglej si celoten članek

Igralka Julia Roberts in snemalec Danny Moder sta že 19 let poročena, a njun zakon naj bi bil že od samega začetka poln vzponov in padcev. Par, ki ima tri otroke, 13-letnega Henryja in 16-letna dvojčka Hazel in Phinnaeusa, naj bi trenutno prestajal večjo zakonsko krizo. Kriv je Danny, ki obožuje adrenalinske dogodivščine, h katerim spodbuja tudi svoje otroke. 

Ko je 52-letnik pred kratkim na družbenih omrežjih objavil video sina, ki se brez čelade na rolki spušča po vijugasti cesti, naj bi zvezdnica znorela, poroča OK!. "Danny je adrenalinski odvisnež, Julio pa skrbi za otroke, saj jih spodbuja k nepotrebnim tveganjem,“ je povedal vir in dodal: "Zaradi tega je med njima vse več napetosti.“ 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.