Zala Đurič Ribič se je prebujala z Janom Plestenjakom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tudi to sedaj počne mlada igralka Zala Đurič Ribič.
Oglej si celoten članek

RTVS je predstavila novosti v oddaji Dobro jutro, ki se lahko pohvali z novimi obrazi. Odslej vas bodo zjutraj pozdravili tudi Lorella Flego, Zala Đurič Ribič in Oriana Girotto.

Kot smo že poročali, oddaja Bleščica ni več samostojna oddaja, ampak je bila prestavljena v oddajo Dobro jutro, v kateri vas bodo sedaj enkrat na teden obveščali o novih modnih trendih.

Foto: RTVS dobro jutro

Zala pa se v okviru oddaje Dobro jutro prebuja z znanimi Slovenci in raziskuje njihove jutranje obrede. "Bila je prva, ki jo je Challe Salle spustil v stanovanje, prebujala se je že z Neisho in Janom Plestenjakom,“ so sporočili z RTVS.
 
Oriana Girotto pa je v Dobrem jutru reporterka s terena, kar je pisano na kožo njeni temperamentni naravi. Enkrat tedensko pripravlja rubriko Oriana v mestu. Kot uradna lokalna turistična vodnica v Ljubljani namreč pozna tudi skrite kotičke naše prestolnice, ki vsem niso tako zelo poznani.

Foto: RTVS dobro jutro

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 12:54 31. Januar 2019.

    Zgleda da ji avdicije v ZDA ne grejo preveč dobro od rok,je prišla na ziher.Je mama zrihtala.Me ne bi nič …

  • 07:05 31. Januar 2019.

    Kakšna čefurska faca, jaooo...

  • 20:54 30. Januar 2019.

    In mi moramo to sranje plačevati preko RTV naročnine. Mislim svinjarija da ni večje, čisto vsak, ki ima malo vez, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.