Zalezovalka z videom nad Usherja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Usherja zalezuje oboževalka, ki je prepričana, da je poročena z njim.
Oglej si celoten članek

Ameriški glasbenik Usher se boji za svojo in varnost svoje družine, odkar se je 26-letna Darshelle Jones-Rakestraw pred dnevi prvič pojavila pred njegovimi vhodnimi vrati v Georgii, razbijala po njih in zahtevala, da jo spusti noter. Pevec je na pomoč poklical policijo, ki je žensko opozorila, naj odide s posesti. No, ni odšla za dolgo. Vrnila se je namreč že naslednji dan, po ponovnem prihodu policistov pa jih je želela prepričati, da je v resnici pevčeva žena in da je preprosto založila ključe. Njeni zgodbi seveda niso nasedli in so jo aretirali, Usher pa je nemudoma pridobil začasno sodno prepoved približevanja, z obrazložitvijo da ga je "upravičeno strah za lastno in varnost njegove družine".

No, prepoved približevanja pa Usherjevi zalezovalki ni predstavljala nobene ovire, da ne bi v sredo na YouTubu objavila posnetka, v katerem trdi, da ji Usher že od lani skrivaj nakazuje denar, obljubil pa naj bi ji tudi pomoč pri njeni glasbeni karieri. Poleg tega namerava 33-letnega glasbenika tožiti zaradi obrekovanja. "Nisem zalezovalka. Uradno me obrekuje in kleveta," je prepričana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.