Magazin > VIP
28 ogledov

Zalezovalka z videom nad Usherja

Usher kopira Homerja Simpsona. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Usherja zalezuje oboževalka, ki je prepričana, da je poročena z njim.

Ameriški glasbenik Usher se boji za svojo in varnost svoje družine, odkar se je 26-letna Darshelle Jones-Rakestraw pred dnevi prvič pojavila pred njegovimi vhodnimi vrati v Georgii, razbijala po njih in zahtevala, da jo spusti noter. Pevec je na pomoč poklical policijo, ki je žensko opozorila, naj odide s posesti. No, ni odšla za dolgo. Vrnila se je namreč že naslednji dan, po ponovnem prihodu policistov pa jih je želela prepričati, da je v resnici pevčeva žena in da je preprosto založila ključe. Njeni zgodbi seveda niso nasedli in so jo aretirali, Usher pa je nemudoma pridobil začasno sodno prepoved približevanja, z obrazložitvijo da ga je "upravičeno strah za lastno in varnost njegove družine".

No, prepoved približevanja pa Usherjevi zalezovalki ni predstavljala nobene ovire, da ne bi v sredo na YouTubu objavila posnetka, v katerem trdi, da ji Usher že od lani skrivaj nakazuje denar, obljubil pa naj bi ji tudi pomoč pri njeni glasbeni karieri. Poleg tega namerava 33-letnega glasbenika tožiti zaradi obrekovanja. "Nisem zalezovalka. Uradno me obrekuje in kleveta," je prepričana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.