Žalosten dan za slovensko glasbo: Naš glasbenik dočakal le 41 let

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po kratki in težki bolezni se je poslovil dolgoletni član Okroglih muzikantov, Franci Vrbovšek.
Oglej si celoten članek

Ansambel Okrogli Muzikanti je sporočil, da je huda bolezen vzela njihovega dolgoletnega člana Francija Vrbovška. Vsestranski glasbenik, oče dveh otrok, je dočakal le 41 let. 

Kot poroča Veseljak, je vest, da je Vrbovšek hudo bolan, med glasbeniki zaokrožila že pred meseci. "Vsi, ki so ga dobro poznali, so se za svojega stanovskega kolega takoj aktivirali ter zbirali tudi denar za dodatne preiskave in morebitne operacije, a žal rešitve zanj niso imeli niti največji zdravstveni strokovnjaki. Tako se je z diagnozo zelo hitro sprijaznil tudi sam in želel čim bolj kvalitetno zaužiti še preostali čas življenja, ki mu je še ostal," so zapisali. 

Oboževalci te zvrsti glasbe so v šoku. "Neverjetno, zelo žalosten dan za slovensko narodnozabavno glasbo. Naj mu bo lahko na drugi strani mavrice. Počivaj v miru, prijatelj, nekoč se spet srečamo. Iskreno sožalje njegovi družini, znancem kot tudi vam, Okrogli muzikant," se je od Francija poslovil glasbenik Milan Pogladič, družini in kolegom pa je sožalje izrekel tudi pevec Dejan Krajnc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.