Magazin > VIP
129728 ogledov

Žalosten dan za slovensko glasbo: Naš glasbenik dočakal le 41 let

Franci Vrbovšek Facebook
Po kratki in težki bolezni se je poslovil dolgoletni član Okroglih muzikantov, Franci Vrbovšek.

Ansambel Okrogli Muzikanti je sporočil, da je huda bolezen vzela njihovega dolgoletnega člana Francija Vrbovška. Vsestranski glasbenik, oče dveh otrok, je dočakal le 41 let. 

Kot poroča Veseljak, je vest, da je Vrbovšek hudo bolan, med glasbeniki zaokrožila že pred meseci. "Vsi, ki so ga dobro poznali, so se za svojega stanovskega kolega takoj aktivirali ter zbirali tudi denar za dodatne preiskave in morebitne operacije, a žal rešitve zanj niso imeli niti največji zdravstveni strokovnjaki. Tako se je z diagnozo zelo hitro sprijaznil tudi sam in želel čim bolj kvalitetno zaužiti še preostali čas življenja, ki mu je še ostal," so zapisali. 

Oboževalci te zvrsti glasbe so v šoku. "Neverjetno, zelo žalosten dan za slovensko narodnozabavno glasbo. Naj mu bo lahko na drugi strani mavrice. Počivaj v miru, prijatelj, nekoč se spet srečamo. Iskreno sožalje njegovi družini, znancem kot tudi vam, Okrogli muzikant," se je od Francija poslovil glasbenik Milan Pogladič, družini in kolegom pa je sožalje izrekel tudi pevec Dejan Krajnc

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.