Žalostna zgodba novega zmagovalca našega MasterChefa

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Po razglasitvi rezultatov je pogledal v nebo …
Oglej si celoten članek

Slovenija je dobila novega MasterChefa. V velikem finalu so se pomerili Žan Milosavljevič, Kaja Balentič in Kaja Jurač.  

Magazin POP TV zaradi virusa prekinil snemanje

Zmagal je Žan, ki je po razglasitvi točk pogledal v nebo ... "Govoril sem si le: Kje je moja mami, kje je moja mami?“ je pozneje povedal v kamero in dodal: "To je taka sreča, tako zadovoljstvo, jaz takšnega občutka še nisem doživel. Vedno sem garal, garaš, garaš, pa nikoli ni neke nagrade. Krvavel sem, nisem spal, ponoči sem kuhal. Če sem za kaj živel dva meseca, potem je to to. Draga mati, vedno sem bil nekje v ozadju, ne zaradi tebe, ampak ker sem najmlajši. Zdaj si pa verjetno tako ponosna name, kot bi bil edinec.“

Magazin MasterChef: Jerneja pravi, da so tekmovalci pod pritiski reporterjev

Žan je bil na mamo, ki jo je izgubil pred dvema letoma, zelo navezan. Že kot otrok je namreč izgubil očeta, za katerega je bila usodna možganska kap. Njegova mama je morala nato sama poskrbeti za štiri lačna usta, Žan še sedaj ne ve, kako ji je to uspelo. "Zjutraj sem dobil klic, da je ni več. Dan prej sva se pogovarjala, nato pa tak šok. Se ne da opisati občutkov, ko izveš tako novico. Jih ne privoščim niti najhujšemu sovražniku. Res jo pogrešam! Čudovita ženska je bila,“ je o dnevu, ko je umrla, za 24ur.com povedal novi zmagovalec MasterChefa.

Na drugo mesto se je uvrstila Kaja Balentič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:12 13. November 2020.

    Čestitke Žan, zagotovo si si zmago pošteno prislužil.

  • 09:02 13. November 2020.

    Sicer tega ne spremljam, pa vseeno, bravo!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.