Magazin > Film & Glasba & TV
19999 ogledov

MasterChef: Jerneja pravi, da so tekmovalci pod pritiski reporterjev

jerneja trofenik dimnik Profimedia

Jerneja Trofenik Dimnik je kulinarična mojstrica, ki se je nedavno poslovila od tekmovanja MasterChef. Gledalci so jo doživljali kot zelo kritično, a Jerneja pravi, da je le iskrena. "Ne vem, zakaj so me gledalci tako doživljali, saj nikoli nisem bila žaljiva. To je TV šov, vedno nekdo potegne ta kratko in tokrat sem bila to jaz. Če sem rekla, da Ana ne zna kuhati in da dela le sladice, to ni žalitev, to je kritika. Lahko je sedeti doma in komentirati. Vsak je vabljen, da se prijavi v Masterchef, pa naj poskusi. Sploh med snemanjem izjav, ko reporterji nate pritiskajo s sto in enim vprašanjem. Gledalci to doživljajo po svoje. Drži pa, da sem iskrena in ničesar ne skrivam," pravi Jerneja. 

Razkrila pa je tudi svoje načrte za prihodnost: "Načrti so taki in drugačni, a je spet prišla korona in treba se je znajti. Delam, kolikor lahko in upam, da se karantena čim prej konča, da uresničim vse načrte. Moj prvi cilj je, da odprem svojo butično slaščičarno. Trenutno delam sladke paketke in po Sloveniji dostavljam tortice. Odziv s cele Slovenije je zelo dober, MasterChef je zelo pripomogel k prepoznavnosti mojih slaščic. Poleti so naročila dobesedno deževala. Seveda pa mi je zaradi korone odpadlo veliko dogodkov, na katerih bi sodelovala."

Jerneja je lansko leto, tik pred snemanjem šova doživela hudo družinsko tragedijo, ki je prizadela predvsem njena 16-letnega sina. "O tem nisem želela govoriti, a ko te zlomijo reporterji, ni druge. Na grobo sem povedala, da je tik pred snemanjem umrl oče od mojega sina. Res je, da že 11 let nisva skupaj in da sem poročena z drugim, a imeli smo  normalne odnose, redne stike in ni enostavno, ko otrok izgubi očeta. To se je zgodilo ravno na obletnico moje poroke in na prvi šolski dan. Vsem je bilo zelo težko," je razkrila in povedala, da je bila izguba nenadna, saj je bivšega partnerja zadela kap, star pa je bil le 39 let. 

Komentarjev 3
  • Ender3 14:13 25.oktober 2020.

    Bolano, s kakšnimi osebki im oddajami se ukvarjamo. Vrabca&co bi morali kazensko preganjati, zaradi medijsko-oglašavalske politike ki jo vodijo.

  • Janez_53 08:35 25.oktober 2020.

    Zelo iskreno: težko najdeš tako samovšečno, nevoščljivo, arogantno in nekulturno osebo kot je Jerneja. Nikoli ne bi želel v svoji bližini takšnega človeka.

  • titty 07:46 25.oktober 2020.

    Vabim vse, da ste po Jernejino iskreni so Jerneje.

Sorodne novice