Žalostne novice pri Olivii Newton-John

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
»To je njen zadnji boj.«
Oglej si celoten članek

Igralka Olivia Newton-John je lani sporočila, da je spet zbolela za rakom na dojkah. Prvič je za rakom zbolela leta 1992.
Kot poroča Radar, se je rak razširil na kosti. »To je njen zadnji boj. Obljubila je, da se bo borila. Njen trenutni cilj je, da dočaka svoj 70. rojstni dan, ki ga praznuje 26. septembra,« je povedal vir, ki tudi trdi, da se igralka zdravi z zdravili iz zelišč. »Poskuša ostati optimistična,« je mediju še povedal vir, zdravnik Gabe Mirkin, ki je igralko zdravil, pa je razkril: »Njen imunski sistem rakavih celic ne loči več od zdravih, zato se je rak lahko razširil na kosti.«

Neuspela preobrazba? Kaj je hčerka Olivie Newton-John naredila iz sebe?!

Olivia je šele pred tremi tedni objavila vest, da bo šla na turnejo po Avstraliji. Promotor je sedaj povedal, da so bili koncerti odpovedani. 
Olivia je lani v intervjuju za OK povedala, da jo je diagnoza pretresla, a da ni dovolila, da bi zaradi nje zapadla v depresijo. »Depresija, zavira imunski sistem. Težave poskušam odmisliti in se osredotočati na stvari, ki mi prinašajo veselje,« je dejala in dodala, da je bila prva stvar, na katero je pomislila, ko je izvedela, da je spet zbolela za rakom, da ga bo premagala. »Pomislila sem: ’Tudi to bo minilo, le verjeti moram, da bo vse v redu.’«

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.