Magazin > VIP
7105 ogledov

Žalostne novice pri Olivii Newton-John

Olivia Newton John Žurnal24 main
»To je njen zadnji boj.«

Igralka Olivia Newton-John je lani sporočila, da je spet zbolela za rakom na dojkah. Prvič je za rakom zbolela leta 1992.
Kot poroča Radar, se je rak razširil na kosti. »To je njen zadnji boj. Obljubila je, da se bo borila. Njen trenutni cilj je, da dočaka svoj 70. rojstni dan, ki ga praznuje 26. septembra,« je povedal vir, ki tudi trdi, da se igralka zdravi z zdravili iz zelišč. »Poskuša ostati optimistična,« je mediju še povedal vir, zdravnik Gabe Mirkin, ki je igralko zdravil, pa je razkril: »Njen imunski sistem rakavih celic ne loči več od zdravih, zato se je rak lahko razširil na kosti.«

Chloe Rose Lattanzi, Ovlicia Newton John Neuspela preobrazba? Magazin Kaj je hčerka Olivie Newton-John naredila iz sebe?!

Olivia je šele pred tremi tedni objavila vest, da bo šla na turnejo po Avstraliji. Promotor je sedaj povedal, da so bili koncerti odpovedani. 
Olivia je lani v intervjuju za OK povedala, da jo je diagnoza pretresla, a da ni dovolila, da bi zaradi nje zapadla v depresijo. »Depresija, zavira imunski sistem. Težave poskušam odmisliti in se osredotočati na stvari, ki mi prinašajo veselje,« je dejala in dodala, da je bila prva stvar, na katero je pomislila, ko je izvedela, da je spet zbolela za rakom, da ga bo premagala. »Pomislila sem: ’Tudi to bo minilo, le verjeti moram, da bo vse v redu.’«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.