Magazin > VIP
117 ogledov

Bila je na robu samomora

Olivia Newton John, Briljantina Žurnal24 main
Olivia Newton-John je izdala, da brez antidepresivov težkih trenutkov ne bi preživela.

Olivia Newton-John je v mlajših letih veljala za eno najlepših in najuspešnejših žensk v Hollywoodu. Skupaj z Johnom Travolto je zaslovela z muzikalom Briljantina. Zaslužila je toliko denarja, da ji do konca življenja ne bi bilo treba več delati, ves svet je poznal njeno ime in lahko bi imela vsakega moškega, ki bi si ga zaželela.

A lepotici kljub temu ni bilo posuto z rožicami, saj se je usoda kar nekajkrat poigrala z njo. Začelo se je leta 1992, ko je zbolela za rakom dojk. Leta 1995 se je ločila od svojega prvega moža Matta Lattanzija, leta 2005 pa je brez sledu izginila njena velika ljubezen – Patrick McDermott – s katerim je preživela čudovitih devet let. V tistem času je pa je doživela še en šok. Za bulimijo je zbolela njena hčerka, kar je celotno situacijo še dodatno poslabšalo. "Prestajala sem zelo težke čase. Goltala sem tablete, dokler na koncu tunela nisem zagledala luči," je povedala 64-letnica.

Sedaj je njeno življenje spet mnogo lepše. Njena hčerka je spet zdrava in tudi na ljubezenskem področju se ji je nasmehnila sreča. Že nekaj časa se namreč greje v objemu poslovneža John Easterling.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.