Žalostno: Na Facebooku se poslavljajo od zvezde šova Ljubezen po domače

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Marka Jusa smo spoznali v drugi sezoni.
Oglej si celoten članek

Na Facebooku se poslavljajo od Marka Jusa, ki smo ga spoznali v drugi sezoni ljubezenskega šova Ljubezen po domače. Kot kaže, je 44-letnik umrl na silvestrovo. "Tako tiho si nas zapustil. Vedno si bil prvi in vsem pomagal. Kako naj ti sedaj povrnemo in poplačamo vso to dobroto in nesebično pomoč? /.../ Zvezda si bil in odšel si med zvezde," se je glasil zapis, s katerim so oznanili Markovo slovo. 

Marko Jus je živel v vasi Stoperce. V predstavitvenem intervjuju je povedal, da si želi preprostega dekleta. "Pri dekletu se mi zdi pomembno, da ve, zakaj živi, in da zna poslušati," je dodal.

Marko je izpadel v prvem krogu, saj je dobil le eno pismo, sreča pa se mu je nasmehnila po koncu šova. Po predstavitveni oddaji se je namreč na POP TV obrnila Štajerka, v kateri je Marko vzbudil zanimanje. Takrat sta postala par. 

Decembra smo se morali posloviti še od ene zvezde šova, simpatične Esmeralde Rupnik. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:13 2. Januar 2024.

    A tudi te osmrtnice financira Poptv s pomočjo tega avtorja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.