Žalostno: Pevec Take That se je moral v eni uri posloviti od hčerke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Gary Barlow je spregovoril o dnevu, ko sta z ženo izgubila hčerko Poppy.
Oglej si celoten članek

Pevec skupine Take That, Gary Barlow, bo čez dva dni izdal avtobiografijo A Better Me, v kateri je pisal tudi o smrti hčerke Poppy.
Gary se je z Dawn Andrews, s katero ima tri otroke, 18-letnega Daniela, 16-letno Emily in 9-letno Daisy, poročil leta 2000. Pred šestimi leti se je par veselil prihoda novega družinskega člana, a je usoda imela drugačne načrte. Dawn je rodila mrtvega otroka, deklico, ki sta jo z Garyjem poimenovala Poppy.

Gary pravi, da je mislil, da sanja, ko so mu sporočili žalostno novico. Njegova družina je imela eno uro časa, da se od Poppy poslovi. "Ni bolj žalostnega pogleda, kot je pogled na mater, ki v rokah drži mrtvega otroka,“ je zapisal v knjigi in dodal: "Poppy je bila popolna in za nas je bila tisto uro živa. Nato nastopi resničnost in zrak zapusti tvoja pljuča. Počutil sem se, kot bi me nekdo davil. “

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.