Magazin > VIP
9230 ogledov

Žalostno: Pevec Take That se je moral v eni uri posloviti od hčerke

Gary Barlow (20. januar 1971) Žurnal24 main
Gary Barlow je spregovoril o dnevu, ko sta z ženo izgubila hčerko Poppy.

Pevec skupine Take That, Gary Barlow, bo čez dva dni izdal avtobiografijo A Better Me, v kateri je pisal tudi o smrti hčerke Poppy.
Gary se je z Dawn Andrews, s katero ima tri otroke, 18-letnega Daniela, 16-letno Emily in 9-letno Daisy, poročil leta 2000. Pred šestimi leti se je par veselil prihoda novega družinskega člana, a je usoda imela drugačne načrte. Dawn je rodila mrtvega otroka, deklico, ki sta jo z Garyjem poimenovala Poppy.

Gary pravi, da je mislil, da sanja, ko so mu sporočili žalostno novico. Njegova družina je imela eno uro časa, da se od Poppy poslovi. "Ni bolj žalostnega pogleda, kot je pogled na mater, ki v rokah drži mrtvega otroka,“ je zapisal v knjigi in dodal: "Poppy je bila popolna in za nas je bila tisto uro živa. Nato nastopi resničnost in zrak zapusti tvoja pljuča. Počutil sem se, kot bi me nekdo davil. “

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.