Žaluje za svojima dojkama

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralka Amanda Seyfried je okrivila Hollywood za svoje manjše prsi.
Oglej si celoten članek

Amanda Seyfried nima težav s svojim telesom, je pa priznala, da jo je bilo več, ko je bila najstnica. S tem je mislila na oprsje, preden je shujšala, da bi uspela v Hollywoodu.

"Dobro sem, sem srečna, vendar sem veliko bolje izgledala, ko sem imela petnajst let. Imela sem lepe in velike prsi, nato pa sem prišla v Hollywood, morala sem izgubiti kilograme, morala sem izgledati suha in v formi, in sem jih malo izgubila. Dojk ne pogrešam, ker sta bili zelo neudobni, vendar sta bili lepi. Bila sem ženstvena, imela sem lepe obline, in mislim, da moramo to ceniti, ne pa se za vsako ceno tega skušati znebiti," je povedala.

"Izgubila sem pet kilogramov, vendar je to veliko za mojo drobno postavo. To se zgodi, ko skušate shujšati, pa gredo kilogrami na napačnih mestih," je še potožila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:24 25. Maj 2013.

    Mislim, da to ni taka novica, da bi bilo potrebno tako hiteti ;-).<br />Naprimer vzeto iz zgornje novice:<br />"S tem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.