Magazin > VIP
8 ogledov

Žaluje za svojima dojkama

Amanda Seyfried nad poljubom ni bila navdušena. Žurnal24 main
Igralka Amanda Seyfried je okrivila Hollywood za svoje manjše prsi.

Amanda Seyfried nima težav s svojim telesom, je pa priznala, da jo je bilo več, ko je bila najstnica. S tem je mislila na oprsje, preden je shujšala, da bi uspela v Hollywoodu.

"Dobro sem, sem srečna, vendar sem veliko bolje izgledala, ko sem imela petnajst let. Imela sem lepe in velike prsi, nato pa sem prišla v Hollywood, morala sem izgubiti kilograme, morala sem izgledati suha in v formi, in sem jih malo izgubila. Dojk ne pogrešam, ker sta bili zelo neudobni, vendar sta bili lepi. Bila sem ženstvena, imela sem lepe obline, in mislim, da moramo to ceniti, ne pa se za vsako ceno tega skušati znebiti," je povedala.

"Izgubila sem pet kilogramov, vendar je to veliko za mojo drobno postavo. To se zgodi, ko skušate shujšati, pa gredo kilogrami na napačnih mestih," je še potožila.

Komentarjev 1
  • Kr En 19:24 25.maj 2013.

    Mislim, da to ni taka novica, da bi bilo potrebno tako hiteti ;-).Naprimer vzeto iz zgornje novice:"S tem je mislila na osprje (OPRSJE), preden je shujšala, da bi uspela v Hollywoodu."ali pa npr. "in v ...prikaži več formi, in sej (SEM) jih malo izgubila"lp