Zamaskirani v pomlad

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
Pustne zabave. Čez dan bodo kurenti odganjali zimo, zvečer bo čas za žurke v maskah.
Oglej si celoten članek

Maske. V prihodnjih dneh bodo ropotali kurenti in nemara končno odgnali zimo, a v sobotni in torkovi noči se bo praznovalo v vsakem primeru. Sodeč po naboru zabav pogrešamo 20. stoletje: klubi bodo rekonstruirali vse od poskočnih tridesetih do pump-upthejamovskih devetdesetih.

Rekonstruirali bodo vse od 
poskočnih tridesetih do 
pumpupthejamovskih devetdesetih.

Nostalgična sobota
Na svoj račun bodo prišli swingerji – plesalci in plesalke se bodo po dolgem času spet zbrali na Kodeljevem, posteljne popestritve željni pa se bodo bolje počutili v Hard Core Clubu na Pornovanju, ki ga oživljajo po enem letu. Gala hala bo medtem drhtela v notah slovenskih popevk pod žarki funky Zelenega sonca, v novomeškem klubu LokalPatriot pa so si tudi letos rekli, da ne bodo popravljali, kar ni pokvarjeno, in napovedali tradicionalni pustni disco boogie.

Ritmi mesta
Najbolj francosko zabavo bo v Klub K4 pripeljal Smetnjak, ki karneval vleče v ljubljansko podzemlje že četrtič. Tokrat so povabili Feadza iz francoskega elektro kolektiva Ed Banger, na velikem odru se mu bosta pridružila NubiS in MK, malega pa bodo razplesavali Qualiass, Ivanhoe & [f9k] in Felis Catus. Vizualno jih bo opremila Mina Fina. V klubih KMŠ in Bachus v vabilih dajejo večji poudarek na maske kot na glasbo; najboljše bodo nagradili, in sicer jutri in v torek. Maske bodo imele v oba kluba prost vstop.

Foto: Žurnal24 pust, pustne maske



Zima umre na dan žena
Pustni torek letos sovpada z dnevom žena. Dobro bodo z zabavnim združili v Menzi pri koritu, kjer so ženam na čast predpisali oblačilni kod superjunakinje, zabava pa bo hkrati uvod v festival Rdeče zore. Klub Top pripravlja tradicionalno pustovanje pravnikov, v Gala hali pa bodo tako kot v soboto nostalgični, tokrat v udarnejših plesnih ritmih devetdesetih. V Kopru se bodo greli pod šotorom v Koštaboni, kjer bosta nastopala Vlado Kalember in bend Dan Ponjer, dekleta in dame pa so v duhu svojega dne vabljene še posebno toplo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.