Zamrznjeni trenutki poskusa

Foto: Marko Adamič
Foto: Marko Adamič
Ob 19. uri bo v Klubu LokalPatriot v Novem mestu svojo razstavo fotografij z naslovom Scan eksperiment na ogled postavil Marko Adamič.
Oglej si celoten članek

Avtor Marko Adamič (1978) prihaja iz Brežic, zadnja leta pa ga redno srečujejo tudi v Novem mestu.

V začetkih svojega vizualnega ustvarjanja se je posvečal črno-beli, klasični fotografiji, ko je bilo potrebno za doseganje želenih rezultatov narediti nešteto poizkusov, ponovitev, torej eksperimentirati. Odtlej ljubi eksperimentiranje, kar je z razvojem sodobnih digitalnih tehnik dobilo neslutene razsežnosti. Poleg zamrznjenih trenutkov fotografije ga zanima tudi gibljiva slika, s katero eksperimentira pod psevdonimom VJ Dnot in je prisoten na mnogih, predvsem glasbeno elektronskih eventih.

Razstava je plod enomesečnega skeniranja in je nastala skozi prepričevanje osebnih prijateljev, da so si le ti upali nalepiti svoje obraze na 'skener'. "Kako bi sicer lahko vizualiziral človekovo stanje duha?" se sprašuje Marko.

Vstop je prost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.