Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Zamrznjeni trenutki poskusa

Scan eksperiment Marko Adamič
Ob 19. uri bo v Klubu LokalPatriot v Novem mestu svojo razstavo fotografij z naslovom Scan eksperiment na ogled postavil Marko Adamič.

Avtor Marko Adamič (1978) prihaja iz Brežic, zadnja leta pa ga redno srečujejo tudi v Novem mestu.

V začetkih svojega vizualnega ustvarjanja se je posvečal črno-beli, klasični fotografiji, ko je bilo potrebno za doseganje želenih rezultatov narediti nešteto poizkusov, ponovitev, torej eksperimentirati. Odtlej ljubi eksperimentiranje, kar je z razvojem sodobnih digitalnih tehnik dobilo neslutene razsežnosti. Poleg zamrznjenih trenutkov fotografije ga zanima tudi gibljiva slika, s katero eksperimentira pod psevdonimom VJ Dnot in je prisoten na mnogih, predvsem glasbeno elektronskih eventih.

Razstava je plod enomesečnega skeniranja in je nastala skozi prepričevanje osebnih prijateljev, da so si le ti upali nalepiti svoje obraze na 'skener'. "Kako bi sicer lahko vizualiziral človekovo stanje duha?" se sprašuje Marko.

Vstop je prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.