Žan iz Gostilne išče šefa: S sodelavkami rad tudi zasebno

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Mladi kuhar je spet zamenjal službo.
Oglej si celoten članek

 

Žan Tominšek, eden bolj priljubljenih tekmovalcev zadnje sezone Gostilna išče šefa, poleti ne počiva, temveč gara v eni najbolj priljubljenih ribjih okrepčevalnic v prestolnici, Ribe in Vino, kjer je poleti izredno težko dobiti mizo, saj se gostov kar tare. Žan je kot šef kuhinje pozimi sicer delal v njihovi podružnični restavraciji Altroke, a se je preselil čez ulico, kjer peče odlične morske dobrote, kar smo se prepričali tudi sami. 

Magazin Žan iz Gostilne z nami delil lepo vest

Simpatičnemu 22-letniku se sicer veliko dogaja tudi na zasebnem področju. Čeprav je samski, se šušlja, da je zelo navdušen nad svojimi simpatičnimi sodelavkami in da se z njimi rad druži tudi zasebno.

Žan se je sicer nekaj časa uril v bistroju Bineta Volčiča. Zakaj sodelovanje ni trajalo dolgo, lahko preberete na spodnji povezavi.

to je razlog Žan Tominšek nič več v službi pri Binetu

Foto: Žurnal24 Žan Tominšek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:41 18. Avgust 2018.

    cepec

  • 07:47 18. Avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju …

  • 01:08 18. Avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.