Magazin > VIP
3086 ogledov

Žan Tominšek nič več v službi pri Binetu

Žan Tominšek, Gostilna išče šefa POP-TV-2
Pogovarjali smo se z Binetom in mimogrede izvedeli, da Žan Tominšek ni več del njegove kuharske ekipe.

"Mišo je še vedno del ekipe, Žan pa žal ne več. Po pogovoru sva se strinjala, da je morda še malo premalo izkušen in da je bistro zanj malo preveč zahteven," je za Žurnal24 povedal Bine Volčič, ki je sicer zelo uspešen z delovanjem svojega bistroja Monstera. Žana za izjavo za enkrat še nismo uspeli priklicati.

Po petih mesecih delovanja je Bine navdušen nad odzivom: "Ne, da bi se hvalil, ampak je vedno bolje. Ljudje so nas malo bolj 'izvohali' in so res začeli hoditi. Je pa res, da je tudi obdobje tako, ko imamo vsi gostinci dovolj dela. Konec novembra in decembra je vedno polno. Mislim, da smo naredili dober koncept, s katerim očitno nismo zgrešili. Veseli smo, da imajo ljudje radi takšno hrano in takšen koncept. Trkamo po lesu in po glavah, da bo le tako šlo naprej."

Monstera bistro | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Bine želi ostati majhen

Simpatičen šef pravi, da o večjem prostoru ne razmišlja: "Želim ostati majhen, pristen in iskren. Rad imam stik z gosti, kar mi do zdaj tudi uspeva. Kar se ekipe tiče smo res 'luštna družinica' in tudi gostje se zato dobro počutijo. Ne bi se rad širil, ker lako vse izpade zelo instant, tega pa jaz ne maram." Dodal je, da so bile tudi večerje zelo dobro sprejete, čeprav jih nudi le tri dni na teden in po le en meni: "Veliko ljudi mi je reklo, da ne bo šlo, ker nudim le en meni. Ampak, če verjameš v to, tudi uspe. Smo sicer zelo prilagodljivi, a vseeno ne ustrežemo vsaki neumni želji. Tistim, ki so upravičene, kot recimo alegrije na gluten, laktozo, veganski meni, to se prilagodimo."

Z veseljem bi sodeloval z nekdanjim tekmovalcem

Ko so Binetu povedali, da bi Blaž Kostanjšek sodeloval z Binetom, če bi do tega le prišlo, je bil nad informacijo navdušen: "Super, da ste mi povedali. Sicer trenutno imam kuharje, a če ga bom kdaj potreboval, vem koga poklicati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.