Tako seksi je postal simpatični Žan iz Slovenija ima talent

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Modrooki Žan Serčič, ki se je leta 2011 prvič predstavil v šovu Slovenija ima talent, je postal tako seksi, da se ga ne morem nagledati.
Oglej si celoten članek

Žan Serčič je leta 2011 nastopil v šovu Slovenija ima talent, kjer je očaral prav vse najstnice. Takrat 16-letni Žan je povedal, kako zelo rad ima glasbo in da si želi uspeti na slovenski glasbeni sceni. Pevec, ki na svojem Instagramu z veseljem pokaže svoje lepo izklesano telo, je tudi velik fitnes ljubitelj in vsem, ki si želijo takšne postave, kot jo ima on, svetuje, kako to doseči.

V najnovejšem spotu za pesem Letim, ki jo lahko že nekaj časa slišimo na radijskih valovih, je posnel kar nekaj vročih scen z nekdanjo članico Foxy Teens 2 Niko Krmec. Med slovenskimi videospoti že dolgo nismo videli kaj tako vročega. Žan in Nika pa sta svoji vlogi odigrala izjemno prepričljivo. Se med njima plete kaj več? Žan je za Večer povedal, da je trenutno zaseden le z glasbo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.