Žana iz Kmetije ni več zaročena z Jankom

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kandidatka prve sezone šova Kmetija: Nov začetek Žana je razkrila, da ima novega fanta.
Oglej si celoten članek

Žana, ki se je lani zaročila z Jankom, je v oddaji Brez cenzure povedala, da ima novega fanta. Koliko časa sta skupaj, pa ni razkrila, izjavila je le, da več kot en teden. Voditeljica oddaje Jasna Kuljaj, ki se iz komentatorke Lare, ki smo jo prav tako spoznali v prvi sezoni Kmetije, ves čas norčuje na račun njenih biseksualnih nagnjen in domnevnega ljubimkanja z Žano, je slednjo vprašala, kako njen novi fant sprejema dejstvo, da so ji všeč tudi ženske. "To, da mi je Lara všeč, sprejema, druge mi pa niso všeč,“ ji je odgovorila Žana, ki več o svoji novi ljubezni ni želela razkriti.

"Povem le to, da je super fant," pa je izjavila za naš portal in razložila, zakaj sta z dolgoletnim fantom Jankom razdrla zaroko. "Ugotovila sva, da je najin odnos prijateljske narave. Oba imava nova partnerja, s katerima sva srečna. Družimo se, tako da lahko rečem, da sva se dobro odločila. Srečna zgodba, kot v telenoveli. Nobenih zamer, zelo lepo se imamo."

Več o njeni lanskoletni romantični zaroki lahko preberete TUKAJ.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:41 28. September 2015.

    Janko,dolgo si nucal.

  • 10:34 28. September 2015.

    Razlog je ta da ga je motil njen odnos z Laro.<br /><br />To kar je govorila da mu je všeč, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.