Magazin > VIP
135 ogledov

Žana iz Kmetije ni več zaročena z Jankom

Žana Planet TV
Kandidatka prve sezone šova Kmetija: Nov začetek Žana je razkrila, da ima novega fanta.

Žana, ki se je lani zaročila z Jankom, je v oddaji Brez cenzure povedala, da ima novega fanta. Koliko časa sta skupaj, pa ni razkrila, izjavila je le, da več kot en teden. Voditeljica oddaje Jasna Kuljaj, ki se iz komentatorke Lare, ki smo jo prav tako spoznali v prvi sezoni Kmetije, ves čas norčuje na račun njenih biseksualnih nagnjen in domnevnega ljubimkanja z Žano, je slednjo vprašala, kako njen novi fant sprejema dejstvo, da so ji všeč tudi ženske. "To, da mi je Lara všeč, sprejema, druge mi pa niso všeč,“ ji je odgovorila Žana, ki več o svoji novi ljubezni ni želela razkriti.

"Povem le to, da je super fant," pa je izjavila za naš portal in razložila, zakaj sta z dolgoletnim fantom Jankom razdrla zaroko. "Ugotovila sva, da je najin odnos prijateljske narave. Oba imava nova partnerja, s katerima sva srečna. Družimo se, tako da lahko rečem, da sva se dobro odločila. Srečna zgodba, kot v telenoveli. Nobenih zamer, zelo lepo se imamo."

Več o njeni lanskoletni romantični zaroki lahko preberete TUKAJ.


 

Komentarjev 2
  • patrijarh 20:41 28.september 2015.

    Janko,dolgo si nucal.

  • YASSIR 10:34 28.september 2015.

    Razlog je ta da ga je motil njen odnos z Laro.To kar je govorila da mu je všeč, da kateremu moškemu pa ni všeč ko sta dve ženski skupaj ni res ona pač je bila dominanten člen v ...prikaži več vezi in je moralo biti tako kot je rekla onasaj tudi na kmetiji je moral biti Matej tiho ko pa ni eč plesal kot sa hoteli lara in Žana je bil pa gnilo steblo.Ker koliko vem je tudi Lara taka da mora biti vedno tako kot ona hoče je pač edinka in posledično velik egoist pa še razvajena je da joj