Žana spet v Hollywood

Foto: Promo
Foto: Promo
Naša pevka Žana Povše Salobir je danes odpotovala v Los Angeles.
Oglej si celoten članek

Pevka in igralka Žana, ki je pri nas zaslovela s pesmijo Druga violina, se trudi, da bi v Ameriki kmalu igrala prvo violino. Danes je namreč spet odpotovala v Los Angeles, kamor se je za nekaj časa preselila že lani in tam posnela tri filme, 616: Paranormal Incident, Fragmented Truth in Final Promises.

Vest je sporočila na svojem profilu na Facebooku, kjer so ji številni prijatelji in oboževalci že zaželeli veliko sreče. Pevka je v odgovoru enemu od komentatorjev izpostavila, da se od družine poslavlja z mešanimi občutki, obenem pa poudarila, da je "za večji uspeh pač potrebno večje žrtvovanje“. "Malo bomo potrpeli, da bo vsem lepše. Sicer imam pa tako enkratno družino, da me nič ne skrbi. Bodo zdržali brez mene za kratek čas," je še zapisala Žana, ki je zadnje mesece trdno trenirala, kar se na njenem izklesanem telesu lepo pozna. Pred kratkim nam je izdala, da se znoji za filmsko vlogo, več o tem pa nam (še) ni želela razkriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.