Magazin > VIP
82 ogledov

Žana spet v Hollywood

Scena 20.02.13, zana povse, paranormal incident, foto: promo Promo
Naša pevka Žana Povše Salobir je danes odpotovala v Los Angeles.

Pevka in igralka Žana, ki je pri nas zaslovela s pesmijo Druga violina, se trudi, da bi v Ameriki kmalu igrala prvo violino. Danes je namreč spet odpotovala v Los Angeles, kamor se je za nekaj časa preselila že lani in tam posnela tri filme, 616: Paranormal Incident, Fragmented Truth in Final Promises.

Vest je sporočila na svojem profilu na Facebooku, kjer so ji številni prijatelji in oboževalci že zaželeli veliko sreče. Pevka je v odgovoru enemu od komentatorjev izpostavila, da se od družine poslavlja z mešanimi občutki, obenem pa poudarila, da je "za večji uspeh pač potrebno večje žrtvovanje“. "Malo bomo potrpeli, da bo vsem lepše. Sicer imam pa tako enkratno družino, da me nič ne skrbi. Bodo zdržali brez mene za kratek čas," je še zapisala Žana, ki je zadnje mesece trdno trenirala, kar se na njenem izklesanem telesu lepo pozna. Pred kratkim nam je izdala, da se znoji za filmsko vlogo, več o tem pa nam (še) ni želela razkriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.