Zanosila na otoku razvrata

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevka Mirna Reynolds je potrdila svojo nosečnost.
Oglej si celoten članek

Mirno Reynolds, ki je kot najstnica zaslovela v skupini Foxy Teens, je doletela pravljična ljubezen. Glasbenica se je za revijo Lea razgovorila o počitnicah na Tajskem, kjer je spoznala ljubezen svojega življenja, zanosila in se odločila, da se preseli v Nemčijo. "Spoznala sva se na otoku Koh Phangan, ki je sicer bolj znan po norih zabavah in razvratu, kot recimo hrvaške Zrće. /.../ Od dneva, ko sva se spoznala, sva tri tedne pretičala skupaj in se, čeprav je bil tam s prijatelji, preselila v svoj bungalov (smeh). In že zelo hitro sva oba začutila, da je to to, da bova nadaljevala tudi, ko se počitnice končajo," je o svojem mlajšem fantu, Nemcu Alexandru, zaupala Mirna.

Pevka bo rodila maja v Nemčiji, omenjeni reviji pa je izdala tudi, da pod srcem nosi fantka: "Bolj ko se bliža rojstvo dojenčka, bolj se zavedava, da bova starša in bolj sva oba neučakana in vesela."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:42 4. Januar 2013.

    Kaj ste bolani, žurnalčki?!<br />Pa kaj nas briga kje se ona dol deva! deklica pač mislila, da je bila s …

  • mph
    12:17 3. Januar 2013.

    Inteligenca ji prav seva iz obraza, kar sobo mi je osvetlilo. :-)

  • 09:08 3. Januar 2013.

    Vse dobro, ampak, res je ena ruknjena baba, ima pa pravico ležat s komerkoli. Škoda, da bo detece brščas vzgajano …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.