Magazin > VIP
41 ogledov

Zanosila na otoku razvrata

Mirna Reynolds Žurnal24 main
Pevka Mirna Reynolds je potrdila svojo nosečnost.

Mirno Reynolds, ki je kot najstnica zaslovela v skupini Foxy Teens, je doletela pravljična ljubezen. Glasbenica se je za revijo Lea razgovorila o počitnicah na Tajskem, kjer je spoznala ljubezen svojega življenja, zanosila in se odločila, da se preseli v Nemčijo. "Spoznala sva se na otoku Koh Phangan, ki je sicer bolj znan po norih zabavah in razvratu, kot recimo hrvaške Zrće. /.../ Od dneva, ko sva se spoznala, sva tri tedne pretičala skupaj in se, čeprav je bil tam s prijatelji, preselila v svoj bungalov (smeh). In že zelo hitro sva oba začutila, da je to to, da bova nadaljevala tudi, ko se počitnice končajo," je o svojem mlajšem fantu, Nemcu Alexandru, zaupala Mirna.

Pevka bo rodila maja v Nemčiji, omenjeni reviji pa je izdala tudi, da pod srcem nosi fantka: "Bolj ko se bliža rojstvo dojenčka, bolj se zavedava, da bova starša in bolj sva oba neučakana in vesela."

Komentarjev 4
  • mr_izi 19:42 04.januar 2013.

    Kaj ste bolani, žurnalčki?!Pa kaj nas briga kje se ona dol deva! deklica pač mislila, da je bila s punco, pol pa na koncu(kot že mnogo turistov na Tajskem) ugotovila da je fant!!

  • mph 12:17 03.januar 2013.

    Inteligenca ji prav seva iz obraza, kar sobo mi je osvetlilo. :-)

  • rogg 09:08 03.januar 2013.

    Vse dobro, ampak, res je ena ruknjena baba, ima pa pravico ležat s komerkoli. Škoda, da bo detece brščas vzgajano brez očkove ljubezni.