Zapeljala me je mamina prijateljica

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Angela ali Angelca, kot so jo vsi klicali, je k nam na obisk hodila, odkar pomnim. Bila je mamina prijateljica in znali sta se zaklepetati v neskončnost. Vedno sem na skrivaj opazoval njene velike joške in sanjaril, da jih mečkam, medtem ko ona prosi, naj ji počnem še kaj drugega.
Oglej si celoten članek

Nikoli pa si ne bi mislil, da mi bo za dvajseti rojstni dan prinesla tako nepričakovano darilo. »Madonca, kakšen mož si postal iz tiste suhljadi!« je vzkliknila, ko me je objela in poljubila na usta. Njene oči so se nagajivo zavrtele in za hip sem pomislil, da nikakor ni mogoče, da je ravno enkrat starejša od mene. Prava naravna lepotica, dolgih las, skoraj do riti in s postavo najstnice, je še vedno burila mojo domišljijo. Nasmehnil sem se njeni opazki in želel tudi sam navreči kak kompliment v obratni smeri, a sem se ugriznil za jezik. Pred mamo tega nekako nisem mogel. Ko pa me je prosila, naj ji grem nekaj pogledat v avtomobil pod pokrov motorja, sem začutil priložnost. Dotočil sem ji tekočino za pranje stekla in preveril nivo olja v motorju. »Tako spreten si,« je zapela in me objela v zahvalo.

Stala sva stran od hiše in pomislil sem, da sva prvič tako na samem. Spet me je poljubila. Najprej na lice, potem pa na usta. Zdelo se mi je, kot da ne bi želela umakniti ustnic od mojih. Ne vem, kaj mi je bilo, a odprl sem usta in šel naprej s svojim jezikom. Sprva je sicer debelo pogledala, potem pa vrnila poljub s svojim jezikom. Še nikoli nisem občutil takšne strasti, toliko adrenalina naenkrat in takšne priložnosti, ki se je ne izpušča. Sledil je glasen cmok, ko je odmaknila usta od mojih in me pogledala v oči. »Sploh veš, kaj si naredil?« je vprašala. Smeje sem pokimal in jo zgrabil za rit. Tudi sama se je nasmehnila in namignila, naj grem za njo.

Hitro je hodila pred menoj, se izogibala vidnemu polju iz hiše in me peljala zadaj, kjer smo imeli lopo za orodje in ostalo kramo, ki smo jo potrebovali samo poleti. Ves čas sem zijal v njeno svetovno rit in umiral od pričakovanja, saj sem vedel, da se greva dat dol. V lopi je bilo mračno, a ne tako zelo, da ne bi videl njenih velikih joškov, razgaljenih pred menoj in pripravljenih na moje roke. Moj bog, kakšen občutek! Najraje ne bi nikoli več umaknil dlani z njih. Njena desnica je medtem živahno poskakovala v mojih hlačah in se igrala z boleče nabreklim junakom. Videti je bila vsaj tako potrebna kot jaz, ves čas nekaj momljala in vzdihovala. »Paše, a?« je rekla. »Pa še kako!« sem odvrnil in desnico potisnil med njene noge. Bila je mokra, uh kako je bila mokra!

Nenadoma sem imel hlače slečene do kolen, ona pa si je ogledovala mojo nabreklino. Videti je bila zadovoljna, ko pa sem jo skušal pritisniti ob kup blazin in starih odej, da bi ji prišel med noge, me je ustavila. »Opa, ljubček!« je vzkliknila in segla po torbici, ki je bila vedno z njo. »Brez tega ne,« je dodala in mi pred očmi pomahala s kondomom. Očitno je bila vedno pripravljena. Meni je bilo prav. Me vsaj skrbeti ne bo treba, če sem kaj zamočil. Spretno ga je navlekla na mojega korenjaka, potem pa se sama naslonila na kup za seboj, ovila nogo okoli mojega pasu in me pritisnila k sebi. Kljub plaščku na tiču sem dobro čutil njeno mokroto, kako ga jemlje vase in kako zelo vroče in tesno je v njej. Vedno sem si jo predstavljal podobno pohotno, a sem mislil, da je to možno le v moji domišljiji. V resnici pa je bila še večja potrebnica in prava pokvarjenka. Nikoli ji ni zmanjkalo umazanih besed in zdelo se mi je, da bi to počela z menoj vsak dan. Tu sem se nekoliko zmotil, saj mi je jasno dala vedeti, da ima moža in da imava midva lahko le občasno rekreacijo. No ja, meni je tudi to dovolj. V bistvu še bolje, hehehe!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.