Zapravila bogastvo za izgled Pamele Anderson

Foto: Žurnal24 Suzana je bila nekaj časa zelo uspešna dvojnica Pamele Anderson. (Foto: 24sata)
Hrvatica Suzana Vajndorfer je zapravila več kot 50.000 evrov za plastočne operacije. Želela je izgledati kot Pamela Anderson.
Oglej si celoten članek

Suzani je bivši mož namignil, da izgleda kot ameriška igralka Pamela Anderson. Suzana pa se je odločila, da bo s podobnostjo tudi zaslužila. Še prej pa se je odločila za lepotne popravke, ki bi ji pomagali do še bolj očitne podobnosti.

Hrvatica je kmalu postala najboljša evropska dvojnica Pamele Anderson in je imela celo lastno oddajo v Nemčiji. Po desetih letih pa se je odločila, da ne želi biti več starleta. Naveličala se je podobnosti, si potemnila lase in se poslovila in se vrnila v povprečno življenje.

Ne skriva visoke številke denarja, ki ga je zapravila za lepotne operacije in se s smehom spominja svojih začetkov: “ Ko sem začenjala kariero, so moja otroka Sarah in Kevina njuni vrstniki zbadali zaradi mojega izgleda. Češ, da imata seksi mamo,” pove Suzana in dodaja, da je s pomočjo videza v življenju dobila vse, kar si je želela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.