Magazin > Bizarno
27 ogledov

Zapravila bogastvo za izgled Pamele Anderson

Suzana je bila nekaj časa zelo uspešna dvojnica Pamele Anderson. (Foto: 24sata) Žurnal24 main
Hrvatica Suzana Vajndorfer je zapravila več kot 50.000 evrov za plastočne operacije. Želela je izgledati kot Pamela Anderson.

Suzani je bivši mož namignil, da izgleda kot ameriška igralka Pamela Anderson. Suzana pa se je odločila, da bo s podobnostjo tudi zaslužila. Še prej pa se je odločila za lepotne popravke, ki bi ji pomagali do še bolj očitne podobnosti.

Hrvatica je kmalu postala najboljša evropska dvojnica Pamele Anderson in je imela celo lastno oddajo v Nemčiji. Po desetih letih pa se je odločila, da ne želi biti več starleta. Naveličala se je podobnosti, si potemnila lase in se poslovila in se vrnila v povprečno življenje.

Ne skriva visoke številke denarja, ki ga je zapravila za lepotne operacije in se s smehom spominja svojih začetkov: “ Ko sem začenjala kariero, so moja otroka Sarah in Kevina njuni vrstniki zbadali zaradi mojega izgleda. Češ, da imata seksi mamo,” pove Suzana in dodaja, da je s pomočjo videza v življenju dobila vse, kar si je želela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.