Zaradi Céline Dion izselili nosečnico

Foto: Žurnal24 Céline Dion je v bolnišnico prišla veliko pred porodnim rokom. Njena dvojčka naj
Neka nosečnica je v porodnišnici na Floridi doživela neprijetno presenečenje. Iz sobe so jo premestili le zato, da so tam pripravili udobje za kanadsko zvezdnico Céline Dion.
Oglej si celoten članek

Potem ko je zdravnik odločil, da bo Céline Dion preostanek nosečnosti preživela pod budnim očesom zdravnikov v bolnišnici St. Mary na Floridi, je osebje neimenovano nosečnico izselilo iz sobe, kjer bo zdaj bivala kanadska pevka.

To ne bi bilo nič neobičajnega, če ne bi celotne sobe prenovili in jo opremili z večjo posteljo, mikrovalovno pečico in majhnim hladilnikom, česar v drugih sobah ni.

Tako so neko nosečnico premestili v manj razkošno sobo. Kot je povedal vir, ni bila prav nič navdušena nad izselitvijo. Nezadovoljni naj bi bili tudi tiskovni predstavnik bolnišnice Ryan Lieber in predstavnik 42-letne zvezdnice. Po njihovem kanadska diva ne dobiva nobene posebne pozornosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.