Magazin > VIP
23 ogledov

Zaradi Céline Dion izselili nosečnico

Céline Dion je v bolnišnico prišla veliko pred porodnim rokom. Njena dvojčka naj Žurnal24 main
Neka nosečnica je v porodnišnici na Floridi doživela neprijetno presenečenje. Iz sobe so jo premestili le zato, da so tam pripravili udobje za kanadsko zvezdnico Céline Dion.

Potem ko je zdravnik odločil, da bo Céline Dion preostanek nosečnosti preživela pod budnim očesom zdravnikov v bolnišnici St. Mary na Floridi, je osebje neimenovano nosečnico izselilo iz sobe, kjer bo zdaj bivala kanadska pevka.

To ne bi bilo nič neobičajnega, če ne bi celotne sobe prenovili in jo opremili z večjo posteljo, mikrovalovno pečico in majhnim hladilnikom, česar v drugih sobah ni.

Tako so neko nosečnico premestili v manj razkošno sobo. Kot je povedal vir, ni bila prav nič navdušena nad izselitvijo. Nezadovoljni naj bi bili tudi tiskovni predstavnik bolnišnice Ryan Lieber in predstavnik 42-letne zvezdnice. Po njihovem kanadska diva ne dobiva nobene posebne pozornosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.