Zaradi menija toži kuharja za 1,5 milijona

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriški raper Jay-Z svojega nekdanjega kuharja, ki je bil zaposlen v eni od njegovih restavracij, toži za 1,5 milijona dolarjev.
Oglej si celoten članek

Razlog za raperjevo tožbo je razočaranje nad kuharjem in dejstvo, da ni dosegel želenih standardov in oživil jedilnika, kot mu je bilo naročeno. Mike Shand, ki je v okviru Jay-Z-jeve restavracije Manhattan 40/40 Club kuhal za zvezdnika in njegovo ženo Beyoncé, je zaradi pomanjkljivega znanja Jay-Z-ju in njegovemu poslovnemu partnerju Juanu Perezu prinesel izgubo, ki se je ne da popraviti. Zato ga tožijo za 1,5 milijona dolarjev (približno 1,2 milijona evrov).

"Klub od gospoda Shanda ni dobil tistega, za kar je bil plačan," je zapisano v obtožnici, poroča ameriški spletni portal NYPost.com. Kuharjev odvetnik pa je svojo stranko branil z besedami: "Mike je odličen kuhar, zato mi ni jasno, zakaj ga tožijo. A se bomo vsekakor primerno odzvali na tožbo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.