Magazin > VIP
40 ogledov

Zaradi menija toži kuharja za 1,5 milijona

Jay-Z FameFlynet
Ameriški raper Jay-Z svojega nekdanjega kuharja, ki je bil zaposlen v eni od njegovih restavracij, toži za 1,5 milijona dolarjev.

Razlog za raperjevo tožbo je razočaranje nad kuharjem in dejstvo, da ni dosegel želenih standardov in oživil jedilnika, kot mu je bilo naročeno. Mike Shand, ki je v okviru Jay-Z-jeve restavracije Manhattan 40/40 Club kuhal za zvezdnika in njegovo ženo Beyoncé, je zaradi pomanjkljivega znanja Jay-Z-ju in njegovemu poslovnemu partnerju Juanu Perezu prinesel izgubo, ki se je ne da popraviti. Zato ga tožijo za 1,5 milijona dolarjev (približno 1,2 milijona evrov).

"Klub od gospoda Shanda ni dobil tistega, za kar je bil plačan," je zapisano v obtožnici, poroča ameriški spletni portal NYPost.com. Kuharjev odvetnik pa je svojo stranko branil z besedami: "Mike je odličen kuhar, zato mi ni jasno, zakaj ga tožijo. A se bomo vsekakor primerno odzvali na tožbo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.