Zaradi naslovnice princeso kritizirali

Foto: Women's Weekly
Foto: Women's Weekly
Danski časnik Ekstra Bladet kritizira fotografijo princese Mary, ki jo je avstralska revija Women´s Weekly objavila na naslovnici.
Oglej si celoten članek

Danska princesa Mary, žena prestolonaslednika Frederika, je znana po svoji eleganci in občutku za modo. Zaradi zapravljanja so jo njeni podaniki pred časom vlačili po zobeh. Mary jim je takrat odgovorila, da predstavlja Dansko in njeno prebivalstvo, zato se mora temu primerno oblačiti.

Danci so se pomirili, z novo kostjo za glodanje pa jim je zdaj postregel časnik Ekstra Bladet, ki je znan po svojih protimonarhističnih člankih.

Mary, po rodu Avstralka, je namreč z golimi stopali pozirala za naslovnico avstralske revije Women´s Weekly, ki praznuje 80. obletnico. "Ne spodobi se, da bodoča kraljica z golimi nogami pozira za fotografijo,“ je zapisal kritik Jens Hövsgaard in dodal, da je princesa videti kot hollywoodska zvezdnica in ne kot predstavnica države.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.