Magazin > VIP
51 ogledov

Zaradi naslovnice princeso kritizirali

women's weekly Women's Weekly
Danski časnik Ekstra Bladet kritizira fotografijo princese Mary, ki jo je avstralska revija Women´s Weekly objavila na naslovnici.

Danska princesa Mary, žena prestolonaslednika Frederika, je znana po svoji eleganci in občutku za modo. Zaradi zapravljanja so jo njeni podaniki pred časom vlačili po zobeh. Mary jim je takrat odgovorila, da predstavlja Dansko in njeno prebivalstvo, zato se mora temu primerno oblačiti.

Danci so se pomirili, z novo kostjo za glodanje pa jim je zdaj postregel časnik Ekstra Bladet, ki je znan po svojih protimonarhističnih člankih.

Mary, po rodu Avstralka, je namreč z golimi stopali pozirala za naslovnico avstralske revije Women´s Weekly, ki praznuje 80. obletnico. "Ne spodobi se, da bodoča kraljica z golimi nogami pozira za fotografijo,“ je zapisal kritik Jens Hövsgaard in dodal, da je princesa videti kot hollywoodska zvezdnica in ne kot predstavnica države.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.