Zaradi nesreče je Torijine kariere konec

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tori Spelling toži restavracijo, v kateri se je hudo opekla. Pravi, da je njene kariere konec.
Oglej si celoten članek

Tori Spelling toži restavracijo, ki je del verige, Benihana. Aprila letos ji je tam namreč spodrsnilo, nakar je padla na žar in utrpela opekline druge in tretje stopnje, med drugim tudi po obrazu.

Igralka želi po sodni poti izterjati odškodnino, tudi zato, ker dalj časa ni bila sposobna delati. Tori naj bi prijateljem celo povedala, da je zaradi nesreče njene igralske kariere konec. Njene "čustvene in telesne brazgotine“ so pregloboke, pravijo njeni najbližji.

Tori je morala prestati več bolečih presaditev kože. Najhuje je z njeno desno roko, ki je zaradi poškodbe živcev še vedno ne more normalno uporabljati.

Družina Spelling je sedaj v hudi finančni stiski, poročajo mediji. Tori naj bi prijatelje prosila za denar, saj sama ne more poravnati svojih računov ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:03 2. Oktober 2015.

    ta irena Kolar je totalno nesposobna novinarka, jst sm ji že kar nekajkrat reku, nej gre raje delat za kakšn …

  • 10:08 2. Oktober 2015.

    Tako je, če ti ata uredi filmske vloge, skrbi za tvojo kariero in ti preko VIP poznanstev omogoča vloge, potem …

  • 08:59 2. Oktober 2015.

    To, da so opekline tudi po obrazu, ne pišejo nikjer drugje... Ostali mediji navajajo le roko. Pa še nekaj; slika …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.